Despre Noi

despre_noi_daniel_si_alia

photo by ALIA BAKUTAYAN

 

Casa ar trebui sa fie un loc de relaxare, o sursa de inspiratie, un spatiu terapeutic. Casa este cea care trebuie sa ne redea energia, vitalitatea, echilibrul, bucuria. Ea reprezinta un mijloc de protectie materiala si psihologica, atat pentru corp, cat si pentru spirit.
 
 

Alia Bakutayan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
photo by ALIA BAKUTAYAN    
    Suntem o chipa de sot si sotie, am terminat artele si cursuri de design de interior, facem pictura, fotografie si design de interior. Avem experienta nu doar pe hartie ci si pe santier si chiar in aplicarea multor operatiuni, asa am invatat cum se lucreaza, care este tehnica cea mai buna, am invatat sa stam si sa comunicam cu muncitorii si sa ajutam la finalizarea corecta a unui proiect.

Iubim amenajrarea in toate formele ei de la clasic, vintage, traditional/provensal pana la minimal, industrial…etc…incercam sa realizam proiecte ce sa defineasca foarte bine personalitatea beneficiarului, vrem ca beneficiarul sa fie fericit si multumit, aportul nostru este sa punem toate cerintele intr-un ambalaj cat mai corect si echilibrat estetic.

   Daniel Tufis

despre_noi_daniel
photo by ALIA BAKUTAYAN

Ne place sa folosim cat mai multe materiale naturale, sa fim ecologici, sa lasam lumina sa patrunda in casa prin ferestre generoase, culori uneori puternice dar picturale sau pasteluri foarte bine alese. Alburi incalzite de elemente naturale cum este lemnul, piatra, tesaturi naturale. Echilibram practicul cu esteticul si echilibram raportul calitate/pret.